Μπάσκετ

Μπάσκετ: Πρόβλημα με Ντραγκίσεβιτς

Διάστρεμμα υπέστη ο Βλάντο Ντραγκίσεβιτς και πρόκειται να υποβληθεί σε εξετάσεις, αντίθετα προπονήθηκε κανονικά ο Δημήτρης Φλιώνης.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η σημερινή (27/02) προπόνηση του Άρη, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Κολοσσό (29/02, 15:30, ERTPLAY 2), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και αποχώρησε. Ο Μαυροβούνιος παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαγνωστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Σε ότι αφορά στους υπόλοιπους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ο Δημήτρης Φλιώνης συμμετείχε σε ολόκληρο το ομαδικό πρόγραμμα, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης συμμετείχε σε ένα μέρος του και μετά έκανε ατομικό, ενώ μόνος του γυμνάστηκε ο Στράτος Βουλγαρόπουλος.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του Σαββατιάτικου αντιπάλου, με τη χρήση video.

Οι «κίτρινοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση, που θα γίνει στο «Nick Galis Hall» αύριο (28/02) το μεσημέρι και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τη Ρόδο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button