Μπάσκετ

Μπάσκετ: Ξεκινάνε και πάλι οι ακαδημίες από Δευτέρα!

Από μεθαύριο, Δευτέρα θα μπουν και πάλι στο γήπεδο οι νεαροί μπασκεμπολίστες των κιτρινόμαυρων.

Ανλυτικά η ενημέρωση:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το ARIS Elite Basketball Program είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι τη Δευτέρα 17/05/2021, η Ακαδημία μας ανοίγει ξανά τις πύλες της. Ενημερώνουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α. για την ασφαλή διεξαγωγή των προπονήσεων.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα των προπονήσεων είναι απαραίτητη η αρνητική διάγνωση με self test για Covid-19 με την προσκόμιση της «σχολικής κάρτας Covid-19». Με βάση τις οδηγίες της Γ.Γ.Α., οι προπονήσεις θα γίνονται με μορφή ατομικής τεχνικής και φυσικής κατάστασης για τις πρώτες 3 εβδομάδες.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι χώροι μας απολυμαίνονται τακτικά. Οι αθλητές που έχουν κάνει εξόφληση της πρώτης δόσης, δεν επιβαρύνονται επιπλέον οικονομικά. Λόγω της απαγόρευσης χρησιμοποίησης των Ε.Α.Κ., όλες οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στη θύρα 1 («Μάκης Νάτσης») και τη θύρα 3 («Ανέστης Πεταλίδης») του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Παρακαλούμε δείτε προσεκτικά το πρόγραμμα, αφού υπάρχουν μικρές αλλαγές σε γήπεδα και ώρες προπονήσεων. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button