ΕρασιτέχνηςΜπάσκετ

Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο: Έκοψε την πίτα του ο ΑΣΑΘ Άρης

Σε μία πολύ «θερμή» εκδήλωση, η ομάδα Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο, ΑΣΑΘ Άρης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη Άρη:

«Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Μουσείο Μπάσκετ του ΑΡΗ, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, και την τίμησαν με την παρουσία τους αρκετά σημαίνοντα π0ρόσωπα. Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης και ταμίας του δ.σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Νίκος Ζεϊμπέκης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Χορτιάτη – Πυλαίας και μέλος του δ.σ. του ΑΣΑΘ ΑΡΗΣ, Σοφοκλής Κάλτσιος, ο μουσιολόγος, Νίκος Νικόλτσος και ο επιχειρηματίας, Γιάννης Βασιλειάδης ο οποίος στηρίζει την ομάδα. Μάλιστα, τα δώρα που δόθηκαν στην εκδήλωση ήταν προσφορά των δύο τελευταίων.

Την ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Χάρης Παπαγεωργίου, ο οποίος είναι επίσης αντιπρόεδρος του ΑΣΑΘ ΑΡΗΣ, ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης και ο operation advisor, Βαγγέλης Φρύδας.

Το «παρών» έδωσαν οι αθλητές και το τεχνικό τιμ του ΑΡΗ. Την πίτα έκοψε η πρόεδρος του ΑΣΑΘ ΑΡΗΣ, Βίκυ Νικολακάρου η οποία έστειλε το μήνυμα για ένα ευτυχισμένο και επιτυχημένο 2022, με υγεία πάνω απ’ όλα. Η… τυχερή της βραδιάς ήταν η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, στην οποία «έπεσε» το φλουρί της βασιλόπιτας.

*Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και ο ΑΣΑΘ ΑΡΗΣ ευχαριστούν το κέτερινγκ «Σαμιωτάκης» για την προσφορά των εδεσμάτων της εκδήλωσης».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button