Μπάσκετ

Μπάσκετ: Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.

Δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες των τμημάτων υποδομής στο μπάσκετ τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών.

Αναλυτικά:

Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων από σήμερα Πέμπτη 22/10/20 μέχρι την Τετάρτη 04/11/20, στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Αυτό σημαίνει ότι τα τμήματα υποδομής Μπάσκετ Ανδρών και Γυναικών του ΑΡΗ δε θα αγωνιστούν για τις προσεχείς δύο εβδομάδες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ., ύστερα από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, αναβάλλει τους αγώνες όλων των πρωταθλημάτων και του κυπέλου ανδρών, από σήμερα Πέμπτη 22/10/2020 και για δύο εβδομάδες μέχρι την Τετάρτη 04/11/2020, θέλοντας από την πλευρά της να συμβάλει στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας λόγω της εξάπλωσης του covid-19, στο μέτρο που της αναλογεί.

Για την περαιτέρω πορεία της αγωνιστικής δράσης θα αξιολογηθούν τα νέα δεδομένα της πανδημίας και αναλόγως θα ενεργήσουμε.

Με την ευχή να είμαστε όλοι γεροί και να ξεπεράσουμε με πολλή προσοχή και αίσθημα ευθύνης την πολύ δύσκολη αυτή περίοδο, για να μπορέσουμε να χαρούμε ελεύθερα και χωρίς φόβο το μπάσκετ που όλοι αγαπούμε και υπηρετούμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button