Μπάσκετ

Μπάσκετ: Έρχεται στην Θεσσαλονίκη και υπογράφει στον Ηρακλή ο Ζιάγκος

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος τεχνικός του Ηρακλή, με τον 44χρονο προπονητή να πρόκειται να ταξιδέψει την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Τον άνθρωπο που θα καθοδηγήσει την ομάδα σε Basket League και Basketball Champions League, βρήκαν οι ιθύνοντες του Ηρακλή στο πρόσωπο του πρώην προπονητή του Ρεθύμνου, Βαγγέλη Ζιάγκου.

Οι «κυανόλευκοι» αρχικά είχαν την διάθεση να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον Ηλία Καντζούρη, μετά και το άδοξο τέλος της περσινής σεζόν λόγω κορωνοϊού, όμως παρά τις συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στις δύο πλευρές, δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» και κατά συνέπεια επήλθε το… διαζύγιο.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος που πέρασε τις δύο τελευταίες σεζόν στον πάγκο του Ρεθύμνου, μετά την αποχώρηση της κρητικής ομάδας από τη μεγάλη κατηγορία, έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του για να συνεχίσει το αξιόλογο μέχρι στιγμής έργο του.

Κάπως έτσι ο Ηρακλής βρήκε στο πρόσωπο του 44χρονου προπονητή τον άνθρωπο που θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα τη φετινή «ξεχωριστή» σεζόν, σε δύο διοργανώσεις. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας τους, με τον Έλληνα προπονητή να ετοιμάζει ήδη… βαλίτσες για τη συμπρωτεύουσα.

Κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα βρεθεί στα γραφεία της ΚΑΕ Ηρακλής για να μπούνε οι τελικές υπογραφές και στη συνέχεια να πιάσει… δουλειά. Η σεζόν αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό από τους φιλάθλους των «κυανόλευκων», μετά και την επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και καθώς η αγωνιστική δράση αρχίζει για τον Ηρακλή στις 15 Σεπτεμβρίου το αμέσως επόμενο βήμα μετά την ανακοίνωση του νέου προπονητή, θα είναι η άμεση στελέχωση του ρόστερ. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button