ΓενικάΠοδόσφαιρο

«Μπάσιμο» Λιούις Χάμιλτον και Σερένα Γουίλιαμς για την Τσέλσι!

Στη μάχη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Τσέλσι μπήκαν οι Σερ Λιούις Χάμιλτον και Σερένα Γουίλιαμς, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.

Η μάχη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Τσέλσι έχει κορυφωθεί και όσο πλησιάζει η ώρα της απόφασης, το παιχνίδι γίνεται όλο και ενδιαφέρον.

Τελευταία εξέλιξη την οποία μεταδίδουν εκτάκτως τα βρετανικά ΜΜΕ είναι το δυναμικό μπάσιμο των Σερ Λιούις Χάμιλτον και Σερένα Γουίλιαμς για την αγορά των «μπλε» στηρίζοντας τον Σερ Μάρτιν Μπρόουτον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Sky Sports», οι δύο κορυφαίοι αθλητές αναμένεται να συνεισφέρουν πάνω από 12 εκατ. ευρώ ο καθένας στην προσφορά για την αγορά της ομάδας του Λονδινου, έχοντας πειστεί από τον Μπρόουτον έπειτα από συζητήσεις των τελευταίων εβδομάδων.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο Λιούις Χάμιλτον είναι δηλωμένος φίλος της Άρσεναλ, που αποτελεί κορυφαίο αντίπαλο της Τσέλσι, με τον ρόλο του στην επόμενη μέρα των «μπλε» να είναι συγκεκριμένος, καθώς ο Μπρόουτον θέλει μέσω της παρουσίας του να προωθήσει το δικαίωμα στη διαφορετικότητα και την ισότητα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button