ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μουντιάλ 2022: Ο Κολό Μουανί παίρνει τη θέση του Ενκουνκού στη Γαλλία

Ο Ραντάλ Κολό Μουανί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα πάρει τη θέση του Κρίστοφερ Ενκουνκού στην αποστολή της Γαλλίας για το Μουντιάλ, μετά τον τραυματισμό του επιθετικού της Λειψίας στην προπόνηση.

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν την εθνική Γαλλίας ακόμα και λίγες μέρες πριν τη σέντρα του Μουντιάλ. Μετά την αντικατάσταση του Πρεσνέλ Κιμπεμπέ από τον Αξέλ Ντισασί της Μονακό, οι Τρικολόρ δέχθηκαν νέο «πλήγμα» με τον τραυματισμό του Κρίστοφερ Ενκουνκού στην προπόνηση να τον θέτει νοκ-άουτ από τη διοργάνωση. Και όπως αναφέρουν τόσο το γαλλικό «RMC Sport» όσο και τα γερμανικά Μέσα, τη θέση του στην αποστολή πρόκειται να πάρει ο Ραντάλ Κολό Μουανί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο 24χρονος φορ, ο έκτος κεντρικός επιθετικός στο ρόστερ της Γαλλίας μετά την προσθήκη του Μάρκους Τιράμ στην 26άδα, κέρδισε με το σπαθί του την κλήση πραγματοποιώντας γεμάτη χρονιά στους Αετούς, με 8 γκολ και 11 ασίστ καθώς και το «χρυσό» τέρμα της ανατροπής κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας που σφράγισε ουσιαστικά την πρόκριση της Άιντραχτ στα νοκ-άουτ του Champions League.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν, άλλωστε, είχε δείξει ότι τον έχει στα υπόψιν του, καλώντας τον στο τελευταίο παράθυρο του Nations League τον περασμένο Σεπτέμβριο όπου κατέγραψε τις πρώτες του συμμετοχές με το εθνόσημο (10 αγωνιστικά λεπτά στο σύνολο).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button