Ποδόσφαιρο

Μοντόγια στο yellowradio.gr: “Δεξί μπακ είμαι, αλλά θα παίζω όπου με χρειάζεται ο προπονητής” (video)

Ο Άρης ολοκλήρωσε χθες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία και ένας από τους διακριθέντες είναι αναμφίβολα ο Μάρτιν Μοντόγια.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο έμπειρος αμυντικός έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με πέρυσι και αυτό είναι ότι συμμετέχει από το ξεκίνημα στην προετοιμασία, όντας μάλιστα αρκετά καλός σε… τρεις θέσεις. Δεξί μπακ, χαφ και αισίως χθες αριστερό μπακ.

Λίγο μετά το τέλος του φιλικού με την Μπρέντα, ο Μοντόγια μίλησε στο yellowradio.gr και κατέγραψε τις εντυπώσεις από τη δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής στην ομάδα.

-Φινάλε στην προετοιμασία με ένα καλό παιχνίδι και νίκη…

“Παίξαμε πολύ καλά, πιέσαμε, είχαμε ευκαιρίες στο τρανζίσιον… Κερδίσαμε και το αξίζαμε. Είναι καλό για την προετοιμασία και για να ξεκινήσουμε ανταγωνιστικά το πρωτάθλημα”.

-Τελικά σε πόσες θέσεις θα παίξεις;

“Εγώ θέλω να παίζω δεξί μπακ, αλλά αν η ομάδα και ο προπονητής με χρειάζονται στα αριστερά ή στα χαφ, μπορώ να το κάνω. Η θέση μου όμως είναι στα δεξιά”.

-Είσαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής στην προετοιμασία;

“Δουλέψαμε πολύ καλά στην Πτολεμαΐδα. Οι πρώτες 10-15 μέρες ήταν δύσκολες. Στην Ολλανδία ήταν πιο εύκολο. Παίξαμε τρία παιχνίδια, οπότε είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε παραπάνω. Είναι καλό να δουλεύουμε και να παλεύουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα”.

-Είναι καλύτερα φέτος για σένα; Επειδή είσαι από το ξεκίνημα της προετοιμασίας…

“Είναι καλό. Πέρυσι ήρθα τον Αύγουστο. Είναι σημαντικό να ξεκινάω την προετοιμασία με την ομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, ώστε να είμαστε ψηλά”.

Παράλληλα η ομάδα ενισχύεται. Ο Μάγιο, ο Μόντσου…

“Είναι καλό για εμάς. Έχουμε καλή ομάδα, μιλάμε αγγλικά, ισπανικά. Γενικά να έχουμε πολλές εθνικότητες και κυρίως καλή ομάδα”.

-Και πολλοί παίκτες από την Μπαρτσελόνα.

“Ναι, ναι είναι πολλοί. Είναι σημαντικό να φέρουμε καλούς παίκτες από καλές ομάδες”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button