ΜΜΕ Σερβίας: “Ο Άρης πήρε τον Πούρτιτς από τον Ερυθρό Αστέρα”
Το δεύτερο μεγαλύτερο ταλέντο της ακαδημίας του Ερυθρού Αστέρα, σε ηλικίες κάτω των 16 ετών έκλεισε ο Άρης.
Πρόκειται για τον Ντιμίτριε Πούρτιτς, έναν παίκτη ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ, πατώντας εξαιρετικά και στις δυο από αυτές. Όπως αποκαλύπτουν τα Μέσα της Σερβίας ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχασε αυτό το ταλέντο από εγχώριο ανταγωνισμό, αλλά από τον Άρη!
Όπως υπογραμμίζεται από την «Telegraf», έγινε πλουσιοπάροχη πρόταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στον νεαρό Σέρβο και την οικογένειά του, την οποία δεν μπορεί να αρνηθεί. Πρόκειται για παίκτη, ο οποίος θα ενταχθεί στο νεανικό τμήμα του Άρη, ενώ η συνθήκη αυτή έχει γίνει μεγάλη συζήτηση στην Τουρκία!
«Πλέον ο Ντιμίτριε Πούρτιτς αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα και, όπως αποκαλύπτει το Telegraf, ο βασικός λόγος είναι η εξαιρετικά πλουσιοπάροχη πρόταση που δέχθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του από την Ελλάδα. Πρόκειται για ένα τεράστιο πλήγμα για τον Ερυθρό Αστέρα. Προφανώς, με αυτόν τον τρόπο ο Άρης έδειξε ότι σχεδιάζει μεγάλα πράγματα για το μέλλον και πως η πρόσληψη του Βασίλη Σπανούλη στη θέση του προπονητή της πρώτης ομάδας δεν ήταν τυχαία, αλλά αποτελεί απλώς ένα κομμάτι της οικοδόμησης μιας ομάδας που θέλει να μπει στην EuroLeague το συντομότερο δυνατό», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.


