Ποδόσφαιρο

Μικρή καθυστέρηση για Ετέμπο

Η συμφωνία του Άρη με τη Στόουκ ήταν δεδομένη, επήλθε και με τον Νιγηριανό μέσο και αυτό που απομένει είναι να ξεπεραστούν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα, για να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Η στάση αναμονής που επέλεξαν οι κιτρινόμαυροι είναι δικαιολογημένη, γιατί δεν παύει να είναι ένας ποδοσφαιριστής με τελευταία συμμετοχή σε επίσημο αγώνα πριν από έναν χρόνο, ο οποίος μάλιστα δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα προετοιμασίας της Στόουκ Σίτι, κατά δήλωση του προπονητή της τελευταίας. Συν τοις άλλοις, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης, ο Άλαν Πάρντιου κατέθεσε θετική εισήγηση για την απόκτηση του παίκτη.

Το πλάνο για τον Ετέμπο περιλάμβανε να φτάσει στη Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες ώρες αλλά έχει μπλέξει στα γραφειοκρατικά γρανάζια με συνέπεια να μην έχει παραλάβει τη βίζα του. Στην πραγματικότητα, αυτό επρόκειτο να γίνει χθες, φαίνεται όμως ότι λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ και της ακινητοποίησης των υπηρεσιών υπάρχει καθυστέρηση.

Φυσικά δεν υπάρχει πολύς χρόνος στη διάθεση του Άρη, καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου. Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση του Ετέμπο είναι να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Αν η υπόθεση του Νιγηριανού καθυστερήσει και άλλο, αναμένεται η αντίδραση των ανθρώπων του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button