Ποδόσφαιρο

Μια πεντάδα στο όριο ενόψει Τρίπολης…

Το παιχνίδι με τον Αστέρα είναι ίσως ο πιο μεγάλος… τελικός του Άρη για τα πλέι οφ, μέχρι τον επόμενο βέβαια, που δεν αποκλείεται να είναι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας, κόντρα στους “ερυθρόλευκους”, είναι πιθανό να έχει εξίσου μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και ο Άρης θα χρειαστεί πληρότητα.

Αυτή μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο στην Τρίπολη και ο λόγος είναι οι πολλοί παίκτες που βρίσκονται στο όριο των καρτών. Πέντε στον αριθμό και όλοι ενδεκαδάτοι αυτή τη στιγμή.

Ο Καμαρά έχει έξι ενώ από τρεις έχουν οι Σούντγκρεν, Γκάνεα, Σάσα και Ματίγια. Εφόσον κάποιος από αυτούς δεχθεί μία κίτρινη, τότε αυτόματα θα απουσιάσει από το φινάλε της regular season κόντρα στον Ολυμπιακό. Αν αυτός είναι ο Καμαρά θα χάσει και το πρώτο παιχνίδι της συνέχεια.

Για τον Μαυριτανό ο κίνδυνος υπάρχει από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, κάτι που γνώριζαν οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ και γι’ αυτό συνεχώς ζητούσαν την προσοχή του στη διάρκεια του προχθεσινού αγώνα, ώστε να μην δει την κάρτα του Ευαγγέλου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button