Ποδόσφαιρο

Μια… ενδεκάδα ελεύθερων από την Super League

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε, ωστόσο στην ανοικτή αγορά των ελεύθερων… κυκλοφορούν παίκτες που αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν στη Super League Interwetten και ψάχνουν ακόμα ομάδα.

Μεταγραφική περίοδος τέλος! Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας έπεσε το deadline της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, η οποία παρατάθηκε ως τις 5 Οκτωβρίου λόγω των συνθηκών που δημιουργήθηκαν με την πανδημία του κορονοϊού. Οι ομάδες της Super League Interwetten έκλεισαν τα ρόστερ τους, αν και ακόμα μπορούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να προσθέσουν αν το επιθυμούν κι άλλες… πινελιές στα ρόστερ τους από την αγορά των ελεύθερων.

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις παικτών που αγωνίστηκαν πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα και ακόμα δεν έχουν βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, έχοντας μείνει ελεύθεροι. Θα παραμείνουν στη χώρα μας, θα βρουν κάτι στο εξωτερικό; Στην έξτρα μεταγραφική περίοδο των ελεύθερων έχουν ακόμα τον χρόνο για να κλείσουν σε κάποια ομάδα.

Πάμε να δούμε μία ενδεκάδα από τις περιπτώσεις γνωστών μας που «ψάχνονται»…

Στο τέρμα ο 29χρονος Γάλλος Ζερεμί Μαλέρμπ που έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο. Στα πλάγια της άμυνας ο Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται χωρίς ομάδα ακόμα, όπως και ο Βαλεντίνος Βλάχος που αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ για το κέντρο της άμυνας δίχως νέα ποδοσφαιρική στέγη παραμένουν οι Ούγκο Σόουζα (που έφυγε από τον Άρη) και ο Σέρχιο Τσίκα που είπε «αντίο» στον Βόλο.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής ο πρώην του Ατρόμητου, Ραούλ Μπαένα, ο πρώην του ΠΑΟΚ, Μαουρίσιο και ο Μάντσον, που επίσης αποχώρησε από τον Ατρόμητο, βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση πρότασης για τον νέο σταθμό της καριέρας τους. Στα άκρα ο Στοχ, του οποίου το συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ έληξε, αλλά και ο Τόνσο, που έφυγε από τον Άρη, παραμένουν ακόμα χωρίς ομάδα, ενώ για την επίθεση ελεύθερος «κυκλοφορεί» ο Βινίσιους που φόρεσε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν τη φανέλα της ΑΕΛ.

Στον πάγκο μπορεί να μπουν οι: Γιαννακόπουλος (τερματοφύλακας), Καρανίκας (μπακ), Ρέντζας (μπακ), Μπασόνγκ (στόπερ), Άρσε (μέσος), Σίεστεντ (μέσος), Τιρόνε (μεσοεπιθετικός).

Πηγή: gazzeta.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button