Ποδόσφαιρο

Μια ανάσα από τις… δύο ενδεκάδες: Οι «εναλλακτικές» πολυτελείας του Άρη

O Άρης έχει κάνει πολλές και σημαντικές κινήσεις, με τον στόχο των κιτρινόμαυρων να είναι να υπάρχουν τουλάχιστον δύο εναλλακτικές επιλογές για κάθε θέση στην ενδεκάδα.

Με τον Ιούλιο να μην έχει ακόμη τελειώσει και με βάση την ενδεκάδα που παρέταξε ο Χερμάν Μπούργος στο παιχνίδι με τη Γκόμελ έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι υπόλοιπες επιλογές, πέρα από την πρώτη ενδεκάδα.

Στο «1» θα υπάρχει ο Σιαμπάνης, ενώ στα άκρα της άμυνας ο Άρης θα έχει τους Μαζικού και Εμπακατά. Στο κέντρο πέρα από τους Νταμπό και Ντουκουρέ -που έπαιξαν βασικοί την Πέμπτη- υπάρχει και ο Ντιόπ, ενώ πολλές είναι και οι επιλογές στο μεσο-επιθετικό κομμάτι.

Ο Μαντσίνι, ο Μάνου Γκαρσία, ο Ματέο Γκαρσία και ο Ζερβινιό είναι μία… τετράδα φωτιά η οποία θα συνυπάρχει με τους «4» οι οποίοι αγωνίστηκαν στο πρώτο ματς της σεζόν. Όλα αυτά τη στιγμή που θα αποκτηθεί ένας ακόμη σέντερ φορ.

Κινήσεις θα γίνουν και στα στόπερ, στην πιο «άδεια» θέση της ομάδας, ενώ πρόκειται να αποκτηθεί και ένα χαφ.

Φυσικά στις περισσότερες θέσεις δε θα υπάρχουν «βασικοί» και «αναπληρωματικοί» αλλά θα γίνεται ένα ροτέισον, δεδομένου του ταλέντου που υπάρχει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button