ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μια ανάσα από την επιστροφή του στην Ντόρτμουντ ο Σάντσο

Η πολυπόθητη επιστροφή του Τζέιντον Σάντσο για τους φίλους της Ντόρτμουντ φαίνεται πως είναι κοντά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της BILD, η διοίκηση των Βεστφαλών έχει κάνει σημαντική πρόοδο στις διαπραγματεύσεις της με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις τελευταίες ημέρες και το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία είναι μικρές φορολογικές λεπτομέρειες που αφορούν τον δανεισμό.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομάδα, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει το συμβόλαιό του έως το τέλος της φετινής σεζόν, ενώ αναμένεται να κοστίσει στη γερμανική ομάδα τρία εκατ. ευρώ για τον δανεισμό και τον μισθό του.

Μάλιστα, υπάρχουν πιθανότητες ακόμα και σήμερα να ολοκληρωθεί η επιστροφή του και την Παρασκευή (05/01) να πετάξει για την Ισπανία, προκειμένου να βρεθεί στη Μαρμπέγια, όπου η Ντόρτμουντ πραγματοποιεί τη χειμερινή της προετοιμασία.

Στη Γερμανία ο Σάντσο πέρασε μια εκπληκτική τετραετία (2017-2021) με 137 συμμετοχές, 50 γκολ και 64 ασίστ, εξαργυρώνοντας τις εμφανίσεις του με την κλήση του στην εθνική Αγγλίας.

Το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκπνέει το 2026, ενώ υπάρχει οψιόν ανανέωσης για μία ακόμα σεζόν. Μέχρι στιγμής, έχει καταγράψει 82 εμφανίσεις με την αγγλική ομάδα, έχοντας 12 τέρματα και 6 ασίστ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button