Ποδόσφαιρο

“Μια ανάσα” από την Γιουβέντους ο Zανιόλο- Έριξε τις απαιτήσεις της η Ρόμα

Οι «μπιανκονέρι» προχωράνε τη μεταγραφή του 23χρονου μεσοεπιθετικό αφού η Ρόμα πλέον έχει κατεβάσει τις απαιτήσεις της στα 45 εκατ. ευρώ από τα 60 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, η Ρόμα φαίνεται πως συμφωνεί σε ένα ακριβό ενοίκιο (10-12 εκατ. ευρώ) για να δανείσει αρχικά τον Τζανιόλο στη Γιουβέντους, ενώ θα υπάρξει και υποχρεωτική ρήτρα αγοράς του την επόμενη σεζόν που θα βρίσκεται στα 30 με 33 εκατ. ευρώ.

Χρήματα που η Γιουβέντους μπορεί να δώσει και είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει το deal για τον Ιταλό μεσοεπιθετικό. Μάλιστα, μετά την μεταγραφή του Τζανιόλο, η «γηραιά κυρία» αναμένεται να δώσει και το πράσινο φως για την πώληση του Ντε Λιχτ με ένα ποσό γύρω στα 75 εκατ. ευρώ, πιθανότατα στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο Τζανιόλο ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Τζένοα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε επίπεδο νέων σε Φιορεντίνα, Εντέλα, Ίντερ. Οι «νερατζούρι» τον πούλησαν το 2018 με 4,5 εκατ. ευρώ στη Ρόμα, με τη φανέλα της οποίας έχει γράψει 111 συμμετοχές με 22 γκολ και 15 ασίστ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button