Ποδόσφαιρο

Μητσόπουλος: «Super φέτος ο Άρης, βαδίζει μόνος του και δεν φοβάται κανέναν»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Μανώλης Μητσόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για την παρουσία του Άρη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ανέφερε:

Είμαστε… super ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας, αν πάρουμε έναν τίτλο θα νιώθω όπως νιώθω σήμερα. Νιώθω έτσι γιατί βλέπω την ομάδα ψηλά και βλέπω καταπληκτικό ποδόσφαιρο σε όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Έχουμε εξαιρετική άμυνα, έχουμε μόνο 16 γκολ παθητικό και κρατήσαμε το μηδέν σε πάρα πολλά παιχνίδια.

Ενώ συνέχισε:

Βλέπεις την ομάδα να είναι πρωτο-δεύτερη όλη την χρονιά, μπορείς να είσαι μόνο περήφανος. Βλέπεις ότι όλοι σε υπολογίζουν, βλέπεις ότι η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση.

Μετά την φετινή πορεία δεν είναι στόχος μόνο ο τίτλος. Πρέπει να έχουμε στόχο κάθε χρόνο να είμαστε ψηλά. Είναι το πρώτο σκαλί φέτος για να μπορούμε να κοιτάμε μόνο ψηλά.

Δεν είναι το θέμα να έπαιρνες τον τελικό το 2008 και μετά να έβγαινες έκτος, το θέμα είναι να είσαι εκεί που πρέπει κάθε χρόνο.

Για το ποδόσφαιρο που παίζει ο Άρης:

Θεωρώ ότι παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, έχουμε πολλά παιχνίδια που παίζουμε καλύτερα από τον Ολυμπιακό. Ειδικά αν σκεφτούμε το πώς μας αντιμετωπίζουν οι υπόλοιπες ομάδες.

Για το καλοκαίρι:

Πρέπει από εδώ και πέρα να παίρνεις παίκτες προσεκτικά, παίκτες που χρειάζεσαι και θα έχουν συγκεκριμένο ρόλο. Έχουμε ένα σύνολο που αποτελείται στην πλειοψηφία του από πολύ καλούς παίκτες, αυτό χρειάζεται η ομάδα.

Για τον πόλεμο που δέχεται ο Άρης:

Περάσαμε όσα περάσαμε, καθαρίσαμε εμείς και καθαρίσαμε το όνομα μας. Είναι απίστευτα αυτά που γίνονται ακόμη και σήμερα. Εγώ νιώθω περήφανος για την ομάδα μου γιατί δεν είχα ποτέ κανένα «μπαστούνι», δεν ζήτησα καμία βοήθεια.

Είμαι περήφανος που είμαι Αρειανός για αυτούς τους λόγους. Όποιος έχει κάτι να πει ας το πει με αποδείξεις. Ο Άρης πάντα βάδιζε μόνος του, δεν ήταν σε άρματα.

Για τα πλέι-οφ:

Δεν φοβόμαστε κανένα, ξεκινάνε τα πλέι-οφ, θα παίξω απέναντι στον Ολυμπιακό και δεν τον φοβάμαι. Μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος.

Για τον Μάντζιο:

Από την μέρα που ήρθε είπα ότι του δίνεται μία μεγάλη ευκαιρία. Ήταν στοίχημα και για αυτόν, όχι μόνο για εμάς. Είναι βαρόμετρο ομάδες όπως η δικιά μας. Αν αποτύχεις θα είσαι σε μέτριες ομάδες μετά.

Μέχρι τώρα δεν μπορώ να τον θεωρήσω τίποτα πέρα από επιτυχημένο, του αξίζουν συγχαρητήρια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button