Ποδόσφαιρο

«Μην πυροβολούμε τον Κουέστα, θέλει στήριξη και διαχείριση-Σωστά μίλησε ο Καρυπίδης»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος τερματοφύλακας του Άρη, Γιώργος Παντζιαράς.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για το ματς με τον Ολυμπιακό ανέφερε:

Σίγουρα ήταν ένα σοκ αυτό που έγινε. Η ομάδα ήταν πάρα πολύ διαβασμένη, έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Και ο προπονητής και η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε. Ένα τραγικό λάθος μας έφερε σε αυτήν την αποτυχία, ένα τραγικό λάθος μας απέκλεισε από τον επόμενο γύρο.

Αυτή είναι η μοίρα των ποδοσφαιριστών, το λάθος του τερματοφύλακα δεν συγχωρείται. Πρέπει να γίνει μία πολύ σωστή διαχείριση και πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι απόλυτα έτοιμοι για να ανταπεξέλθουν σε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής.

Για τον Κουέστα:

Πρέπει να γίνει μία πολύ καλή διαχείριση στο θέμα του Κουέστα. Να μιλήσει μαζί του, να δει σε τι ψυχολογική κατάσταση θα βρίσκεται. Δεν πρέπει να τον βάλουμε στον τοίχο. Ο Κουέστα μας έδωσε πολλούς βαθμούς και στα πλέι-οφ πέρυσι ήταν ο καλύτερος παίκτης μας.

Πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα μία πολύ καλή διαχείριση, δεν πρέπει να πυροβολούμε τον Κουέστα. Όλοι χάνουμε και όλοι κερδίζουμε, προς τιμήν και του προέδρου που είπε αυτό που είπε, μίλησε σωστά.

Για το που είναι η ευθύνη:

Με άδειες κερκίδες έπρεπε να είχε την βοήθεια των συμπαικτών του. Πριν αφήσει την μπάλα έπρεπε να έχει κοιτάξει δεξιά, αριστερά και πίσω του. Αλλά από την στιγμή που την άφησε έπρεπε και οι αμυντικοί να κοιτάξουν.

Για το τι συνέβη εκείνη την στιγμή:

Εκείνη την ώρα περίμενε να κερδίσει χρόνο βάζοντας την μπάλα κάτω, ενώ μπορούσε όπως την είχε την μπάλα στα χέρια να πάει γρήγορα το παιχνίδι.

Το σημαντικό είναι ότι μετά το ματς έπεσαν πάνω τους οι συμπαίκτες, για αυτό η ομάδα πάει πολύ καλά, γιατί υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και πρέπει να περάσει και στον αγωνιστικό χώρο.

Για το επόμενο ματς:

Πρέπει οι ιθύνοντες να μιλήσουν με τους παίκτες και να ξεχάσουν το χθεσινό παιχνίδι, να πάμε με καθαρό μυαλό στην Τούμπα για να κάνουμε μία σωστή διαχείριση.

Για το αν ο Άρης αξίζει την δεύτερη θέση:

Η πορεία της ομάδας δικαιολογεί την δεύτερη θέση. Δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά καταξιωμένοι προπονητές. Αυτή η δεύτερη θέση μπορεί να αποδειχθεί σημαντική όχι μόνο σήμερα, αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button