Ποδόσφαιρο

Με Χαριστέα οι υποψήφιοι για την ΕΠΟ!

O Άγγελος Χαριστέας θα διεκδικήσει μεταξύ άλλων μία θέση στο επόμενο Δ.Σ. της Εκτελεστικής της ΕΠΟ

Όπως φαίνεται οι συσχετισμοί για τις εκλογές της ΕΠΟ μπορεί να επηρεάζονται ή να αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Το μεγάλο ενδιαφέρον φυσικά προέκυψε με τις υποψηφιότητες βετεράνων παικτών και πρωταθλητών Ευρώπης της σπουδαίας Εθνικής του Euro 2004.

Ποια είναι όμως αυτά τα νέα πρόσωπα που διεκδικούν την είσοδό τους στο στο νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ μέσω της σχετικής τους υποψηφιότητας για τις εκλογές της 27ης Μαρτίου; Από εκείνη την ομάδα του 2004 είναι οι Άγγελος Χαριστέας (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Κέρκυρας), Δημήτρης Παπαδόπουλος (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Ρεθύμνου) και Παντελής Καφές (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Λασιθίου) ενώ μία θέση στο Δ.Σ. θα διεκδικήσει και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Κώστας Κωνσταντινίδης. Οι παραπάνω υποψηφιότητες έρχονται να προστεθούν στο… παζλ του νέου Δ.Σ. και πιθανώς να αλλάξουν τους σχετικούς συσχετισμούς.

Από εκεί και πέρα σχετικά με τη νέα υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κατατέθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και σε αυτή τη φάση δεν είναι δεδομένο για το τι δυναμική μπορεί να έχει.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Νίκα, πρόεδρο της ΕΠΣ Βοιωτίας. Είχε επανεκλεγεί τον Δεκέμβριο του 2019 χωρίς να έχει αντίπαλο στις εκλογές και ενώ έχει αυτή τη θέση από το 2016. Ασχολείται με την ΕΠΣ Βοιωτίας εδώ και περίπου δυο δεκαετίες και είναι προϊστάμενος στο Πταισματοδικείο Λιβαδειάς. Η ίδια η ΕΠΣ Βοιωτίας πάντως – όπως έχουμε ήδη αναφέρει – στο επίσημο site της τονίζει τη στήριξή της προς τον Ζαγοράκη. Κατά άλλες πηγές πάντως η υποψηφιότητα αυτή έχει να κάνει με τις πληροφορίες για πιθανότητα κωλύματος του Ζαγοράκη για άδεια πρακτορείου ΟΠΑΠ και όχι ως απάντηση των κινήσεων της πλευράς του Ολυμπιακού. Πάντως μέχρι και τις 21 Μαρτίου υπάρχει η δυνατότητα να αποσύρει κάποιος την υποψηφιότητά του.

  • 11 μέλη προερχόμενα από τις Ενώσεις
  • 4 μέλη προερχόμενα από τη Super League, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Λίγκας (αυτή τη στιγμή οι τέσσερις είναι οι Μπουτσικάρης, Ασλανίδης, Μάκης Γκαγκάτσης και Τάκης Αγραφιώτης)
  • 1 μέλος ο πρόεδρος της Super League 2 / Football League (Λεουτσάκος)
  • Ο πρόεδρος της ΕΠΟ

πηγή: gazzeta.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button