Διεθνή

Με φοβερό Ντιόγκο Κόστα πέρασε στη «ρουλέτα» των πέναλντι η Πορτογαλία!

Τεράστια αναμέτρηση στη Φρανκφούρτη, με την Πορτογαλία να παίρνει μια μεγάλη πρόκριση.

Με τον Ντιόγκο Κόστα να σώνει την Πορτογαλία στο 115′ και να πιάνει στη συνέχεια τρία πέναλτι στη διαδικασία η ομάδα του Ρονάλντο κέρδισε με 3-0 στα πέναλτι και πέρασε στους 8 του Euro 2024 σε ένα δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι και θα αντιμετωπίσει πλέον τη Γαλλία.

Όλα έγιναν ουσιαστικά στα τελευταία είκοσι λεπτά της αναμέτρησης και στη διαδικασία της παράτασης. Εκεί που ο Ρονάλντο έχασε πέναλτι στο 105′ και ο Σέσκο στο 115′ μια αδιανόητη ευκαιρία για να βάλει μπροστά την οπμάδα του και ουσιαστικά να τις δώσει τη νίκη.

Στο 103′ της αναμέτρησης ο Ντιόγκο Ζότα πήρε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή, είχε μια σύγκρουση με τον Ντρκούσιτς και ο Ορσάτο έδειξε την άσπρη βούλα με την Πορτογαλία να έχει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Ο Ρονάλντο που έψαχνε σε όλο το ματς το πρώτο του γκολ στο Euro 2024 και δεν είχε αφήσει κανέναν άλλο να εκτελέσει τις στατικές φάσεις ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση. Ο 39χρονος επιθετικός έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Όμπλακ ο οποίος όμως έπεσε σωστά και με το ένα χέρι απομάκρυνε τη μπάλα η οποία στη συνέχεια βρήκε και το αριστερό κάθετο δοκάρι με τη μπάλα να απομακρύνεται.

Δέκα λεπτά αργότερα η Σλοβενία είχε μια τρομερή φάση για να φτάσει αυτή στο γκολ. Ο Πέπε έκανε λάθος γύρισμα με τον Σέσκο να γίνεται κάτοχος της μπάλας, βγήκε τετ α τετ έκανε το πλασέ με τον Ντιόγκο Κόστα να διώχνει τη μπάλα με το αριστερό του πόδι και να κρατάει το μηδέν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button