Ποδόσφαιρο

Με το «δεξί» η τελευταία παρουσία του Άρη σε ημιτελικούς Κυπέλλου (video)

Ο Άρης σήμερα αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (4/3, 18:30) στον πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδος. Κάνοντας μια ανδρομή στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα στην τελευταία φορά που οι «κιτρινόμαυροι» πήγαν στα ημιτελικά του θεσμού, η έκβαση του αγώνα ήταν..ιδανική!

Ήταν πριν 10 χρόνια, στις 17 Μαρτίου 2010 όταν ο Άρης του Έκτορ Ραούλ Κούπερ κλήρώθηκε με την ομάδα της Καβάλας στους «4» του Κυπέλλου. Ο πρώτος ημιτελικός ορίτηκε και πραγματοποιήθηκε στο Χαριλάου, σε έναν αγώνα που εν τέλει έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα αφού ο Άρης «καθάρισε» τον αντίπαλο από τον πρώτο γύρο χωρίς να αφήνει περιθώριο για την ρεβάνς στην Καβάλα.

Με MPV τον αρχηγό Σέρχιο Κόκε που σκόραρε δύο φορές (26′, 68′) και τον επίσης Ισπανό Φρανθίσκο Χαβίτο (82′), ο Άρης έκανε απολύτως κατανοητό σε όλους τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν εκείνη την ημέρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά και σε όλη την Ελλάδα πως θα πάει στον τελικό!

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Νασούτι, Γκιάρο, Πρίττας (55′ Νάτσο Γκαρσία), Ναφτί, Κάλβο, Μεριέμ (62′ Χαβίτο), Κόκε, Κάμπορα (79′ Τζόνσον).

ΚΑΒΑΛΑ:
Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Ντουγκλάο, Μουρ, Οικονόμου, Ντιέ, Ντικρόκ (71′ Σιόντης), Μεντί (54′ Ορούμα), Ονουάτσι, Ρινκόν, Σουλτανίδης (54′ Σμόλαρεκ).

  • Υπενθυμίζεται πως η τότε ρεβάνς στην Καβάλα ορίστηκε για τις 25 Μαρτίου όπου ο Άρης και πάλι με τον Σέρχιο Κόκε που άνοιξε το σκορ (0-1) «κλείδωσε» οριστικά το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό! (ο αγώνας έληξε στο 1-1)

Δείτε τα στιγμιότυπα του πρώτου ημιτελικού:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button