Ποδόσφαιρο

Με το “βλέμμα” στους Σούντγκρεν και Φαμπιάνο

Με ιδιαίτερη αγωνία περιμένει τη σημερινή (17/02) προπόνηση ο Τόλης Τερζής, για να διαπιστώσει την κατάσταση του Σουηδού και του Βραζιλιάνου, οι οποίοι δεν προπονήθηκαν ούτε χθες.

Δύο σοβαρούς “πονοκεφάλους” έχει ο υπηρεσιακός τεχνικός των κιτρινόμαυρων, καθώς περιμένει να δει την κατάσταση των Ντάνιελ Σούντγκρεν και Φαμπίάνο Λέινσμαν στη σημερινή προπόνηση. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν προπονήθηκαν ούτε χθες και καθώς μιλάμε για δύο βασικούς και αναντικατάστατους στην αμυντική γραμμή του Άρη, η παρουσία τους στο κυριακάτικο (20/02, 19.30) ντέρμπι κρίνεται κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Ο Σουηδός ακραίος οπισθοφύλακας δεν αγωνίστηκε ούτε στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ, καθώς το προηγούμενο βράδυ εμφάνισε συμπτώματα ίωσης. Χθες δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της ομάδας και όπως ενημέρωσε το τεχνικό επιτελείο ο γιατρός του Άρη, παρέμενε κλινήρης και δεν ήταν σε θέση να γυμναστεί.

Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, που τραυματίστηκε στο κεφάλι στην αναμέτρηση των Ζωσιμάδων, του δόθηκε άδεια να ξεκουραστεί μία ακόμη μέρα, καθώς ακόμη ζαλιζόταν. Στη σημερινή προπόνηση ο Τόλης Τερζής περιμένει τον Φαμπιάνο να δώσει κανονικά το παρών, ενώ για τον Σούντγκρεν θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button