YellowRadio.grΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Με το βλέμμα στη Λιβαδειά

Ο Άρης άφησε πίσω του το ρεπό και από χθες έστρεψε ολοκληρωτικά την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ένα ματς που μπορεί να καθορίσει ολόκληρη τη συνέχεια των πλέι οφ και την προσπάθεια για την 5η θέση.

Η εβδομάδα αυτή θεωρείται κομβική, με όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα -από τον Μιχάλη Γρηγορίου μέχρι και τον τελευταίο παίκτη- να κινούνται ήδη σε ρυθμούς “τελικού”.

Το παιχνίδι της Κυριακής (05/04, 17.00) αντιμετωπίζεται ως η μεγάλη ευκαιρία της ομάδας να μείνει ζωντανή στον στόχο της. Γι’ αυτό και ο Έλληνας τεχνικός έχει μπει σε διαδικασία λεπτομερούς προετοιμασίας, εξετάζοντας κάθε πιθανό σενάριο, ώστε να περιορίσει τα λάθη και να καταλήξει στις πιο ασφαλείς επιλογές για την ενδεκάδα.

Στα θετικά νέα, ο Γρηγορίου βλέπει το ρόστερ να «γεμίζει» ξανά: Τεχέρο και Μεντίλ επιστρέφουν μετά την τιμωρία τους, ενώ ο Σούντμπεργκ άφησε πίσω του τα προβλήματα τραυματισμών. Ένα σύνολο τριών παικτών που αυξάνουν τις λύσεις ενόψει της πρεμιέρας. Αντίθετα, ο Νοά Φαντιγκά θα απουσιάσει λόγω καρτών, ενώ οι Γαλανόπουλος, Μισεουί παραμένουν εκτός πλάνων, όπως πιθανό είναι να συμβεί το ίδιο και με τον Γένσεν, που είναι εκτός λόγω ίωσης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button