Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Με την ΑΕΚ στους “16” του Κυπέλλου

Την ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει ο Άρης στη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως και πέρσι.

Την ΑΕΚ  θα αντιμετωπίσει ο Άρης στη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης.

Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν το τριήμερο 29-31 Οκτωβρίου και οι δεύτεροι αγώνες από τις 3 έως τις 5 Δεκεμβρίου.

Δύο σημαντικά ντέρμπι για τους “κιτρινόμαυρους”, αντιμετωπίζοντας και πέρυσι την Ένωση σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου με τη μεγάλη πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι.

Αναλυτικά η κλήρωση: 

Ζάκυνθος – Αιγέας Πλωμαρίου/Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης

ΟΦΗ-Βόλος

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός

Αιγάλεω-ΠΑΟΚ

Κηφισιά-Παναχαϊκή

Καλλιθέα-Ολυμπιακός

ΑΕΚ-ΑΡΗΣ

Πανσερραϊκός-Πανιώνιος

Όσο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, προμηνύονται σπουδαία ντέρμπι, αφού αν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός καταφέρουν να προκριθούν, θα κοντραριστούν μεταξύ τους, με το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, ενώ ο νικητής του ΑΕΚ-/Αρης θα αντιμετωπίσει -εκτός απροόπτου- τον ΠΑΟΚ, με το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας. Ευκαιρία για τον ΟΦΗ ή τον Βόλο να φτάσουν στα ημιτελικά, παίζοντας με τον νικητή του Κηφισιά-Παναχαϊκή, ενώ στο τέταρτο ζευγάρι Πανσερραϊκός και Αστέρας είναι τα φαβορί για να βρεθούν στους “8”.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 17-18 Δεκεμβρίου και οι ρεβάνς 7-9 Ιανουαρίου. Τα ματς των ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη, θα διεξαχθούν 7-9 Ιανουαρίου και οι επαναληπτικοί 14-16 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών: 
Πανσερραϊκός/Πανιώνιος – Ζάκυνθος-Αστέρας Τρίπολης/Αιγέας Πλωμαρίου-Καβάλα
Ατρόμητος/Παναθηναϊκός – Καλλιθέα-Ολυμπιακός
ΑΕΚ/Άρης – Αιγάλεω/ΠΑΟΚ
ΟΦΗ/Βόλος – Κηφισιά/Παναχαϊκή

Η φετινή διοργάνωση ωστόσο αποτελεί ευκαιρία για ομάδες όπως ο ΟΦΗ, ο Βόλος, ο Πανσερραϊκός ή ο Αστέρας να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου, αφού δεν θα βρουν νωρίτερα στον δρόμο τους κάποιον από τους “μεγάλους”. Στα ημιτελικά θα παίξουν ο νικητής του “αιώνιο” ντέρμπι με τον νικητή του ΑΕΚ/Άρης – Αιγάλεω/ΠΑΟΚ. Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 4-6 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς 25-27 Φεβρουαρίου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button