Ποδόσφαιρο

Με «συνταγή» Καραϊσκάκης στο ντέρμπι!

Ο Άρης ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (20/03, 19.00) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, με τον Χερμάν Μπούργος να μην σκοπεύει να προβεί σε κάποια αλλαγή, σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο μοναδικός απόντας για τους κιτρινόμαυρους είναι Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ για το παιχνίδι με τους πράσινους, ωστόσο αυτό δεν διαφοροποιεί τα πλάνα του, καθώς ούτως ή άλλως δεν σκόπευε να τον χρησιμοποιήσει ως βασικό. Αν ο Αργεντινός ήταν καλά, θα βρισκόταν στο βασικό σχήμα, αλλά δεν θα πιεστεί, καθώς επιλογές υπάρχουν και προτιμάτε να είναι απόλυτα έτοιμος για τη συνέχεια.

Ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να παρατάξει την ίδια ακριβώς ενδεκάδα, όπως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, με το μοναδικό ανοικτό ζήτημα να είναι για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, εκεί όπου ο Ματέο Γκαρσία είναι ξανά διαθέσιμος, αλλά ο Γκάμα μοιάζει να έχει το προβάδισμα. Ο Ματέο λογικά θα έρθει από τον πάγκο, προκειμένου να δώσει περισσότερες λύσεις μαζί και με τον Φακούντο Μπερτόγλιο, στον προπονητή τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button