Ποδόσφαιρο

Με Σιώπη η Εθνική κόντρα στο Κόσοβο

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει στην Πρίστινα το Κόσοβο και θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ. Το πλάνο που σκέφτεται να παρατάξει ο Φαν Σιπ έχει μέσα και τον Μανώλη Σιώπη.

Μετά από δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια, με Ισπανία εκτός και Γεωργία εντός, το «γαλανόλευκο» συγκρότημα χρειάζεται πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, ώστε να μείνει «όρθιο» στη μάχη της πρόκρισης, καθώς μάλιστα ακολουθεί (Τετάρτη 8/9) η αναμέτρηση με την πρωτοπόρο του ομίλου Σουηδία στο ΟΑΚΑ.

Σημειώνεται ότι οι Σκανδιναβοί, μετά τον θρίαμβο επί της Ισπανίας (2-1), έχουν ρεπό την 5η αγωνιστική και λογικά οι «ρόχας» θα έχουν την ευκαιρία να «σκαρφαλώσουν» στην πρώτη θέση με νίκη επί της Γεωργίας στο Μπανταχόθ, έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Τζον Φαν Σιπ φαίνεται να έχει καταλήξει σε σχηματισμό 3-4-2-1, αφήνοντας πίσω το 4-2-3-1, κάτι που είχε κάνει και στο φιλικό με τη Νορβηγία πριν από 3 μήνες περίπου. Οι 11 φαίνεται πως θα είναι οι Βλαχοδήμος στο τέρμα, με τους Τζαβέλλα, Μαυροπάνο και Κυριάκο Παπαδόπουλο να είναι οι τρεις στόπερ.

Οι δύο ακραίοι φουλ μπακ θα είναι ο Τσιμίκας από αριστερά και ο Ανδρούτσος από δεξιά, ενώ στο κέντρο θα είναι οι Μπουχαλάκης και Σιώπης. Μπροστά τους «παίζεται μόνο μια θέση αφού ο Ολλανδός τεχνικός δεν έχει καταλήξει ακόμη στην επιλογή ενός εκ των Γιαννούλη ή Μάνταλο. Από εκεί και πέρα ο Μπακασέτας είναι σίγουρος σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο, όπως και ο Παυλίδης που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Μούριτς, Βόιβοντα, Αλίτι, Ραχμάνι, Χαντέργκιοναϊ, Ντέσεβιτς, Χαλίμι, Μπερίσα, Ρασίκα, Καστράτι και Μουρίκι.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γάλλος Λετεξιέ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαγκιέ, Ραχμούνι και τέταρτο τον Στίνα. Στο VAR θα είναι οι Γουάιλι και Λέοναρντ επίσης από τη Γαλλία.

Δείτε τη βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής:

2ος Όμιλος

Ισπανία-Γεωργία 05/09
Κόσοβο-ΕΛΛΑΔΑ 05/09
Ρεπό: Σουηδία

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 4 αγώνες)

Σουηδία 9 -3αγ.
Ισπανία 7
Κόσοβο 3 -3αγ.
ΕΛΛΑΔΑ 2 -2αγ.
Γεωργία 1

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button