Ποδόσφαιρο

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει Άρη

Οι πράσινοι επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό, όμως ο Πογιάτος είδε αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του να μην γυμνάζονται για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Εκτός προπόνησης έμειναν οι Αντονίτο, Αγιούμπ και Αλεξανδρόπουλος και υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση των δύο πρώτων. Ο Ισπανός δεξιός μπακ παρουσίασε συμπτωματολογία λοίμωξης στο αναπνευστικό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός προπονητικού κέντρου (έχει ήδη δύο αρνητικά τεστ για κορωνοϊό), μέχρι να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο Αγιούμπ από την πλευρά του αισθάνθηκε ενόχληση στον προσαγωγό και θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα και ο χρόνος αποθεραπείας του, ενώ ο Αλεξανδρόπουλος έμεινε εκτός λόγω προβλήματος στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Βιγιαφάνιες. Τέλος, ασκήσεις στο γυμναστήριο πραγματοποίησε ο Χατζηθεοδωρίδης.

Οι πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΛ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με πάσες και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button