Ποδόσφαιρο

Με περισσότερα “όπλα” στη… φαρέτρα!

Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό (24/08, 20.00) αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ματς στο οποίο ο Άκης Μάντζιος θα έχει δύο επιστροφές.

Η πρώτη αφορά στον Βλάντιμιρ Νταρίντα, που εξέτισε την ποινή του από πέρσι και είναι πλέον διαθέσιμος, δίνοντας μία επιπλέον επιλογή στον προπονητή του για τη μεσαία γραμμή. Μάλιστα, ενδεχομένως ο Έλληνας τεχνικός να του εμπιστευτεί και μια θέση στην ενδεκάδα.

Η δεύτερη έχει να κάνει με τον Πιόνε Σίστο, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και από χθες προπονείται κανονικά. Βέβαια, έμεινε σχετικά μεγάλο διάστημα εκτός, ωστόσο μια πιθανή παρουσία του στο βασικό σχήμα, δεν θα ήταν έκπληξη.

Σε αυτά θα πρέπει να προστεθεί και το ότι τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Φαμπιάνο, Σιφουέντες και Φρίντεκ, έχουν πλέον στην “πλάτη” τους περισσότερες προπονήσεις, με τους δύο πρώτους να χτυπούν δυνατά την πόρτα της ενδεκάδας. Ο Τσέχος αριστερός οπισθοφύλακας είναι σίγουρος, ενώ πολλές πιθανότητες έχουν και ο Βραζιλιάνος στόπερ, όπως και ο μέσος από το Εκουαδόρ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button