Ποδόσφαιρο

Με πέναλτι του Άμραμπατ στο 94′, 1-0 η ΑΕΚ τον Ατρόμητο

Σ’ ένα πολύ όμορφο ματς, με πολλές ευκαιρίες από ΑΕΚ και Ατρόμητο, η Ένωση πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Μάνταλος από τον Μαυρομάτη και εκτέλεσε εύστοχα ο Νορντίν Αμραμπατ στις καθυστερήσεις.

Η ΑΕΚ κατάφερε στο 94′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άμραμπατ (το οποίο κέρδισε ο Μάνταλος) να κάμψει την αντίσταση του Ατρόμητου, που ήταν εξαιρετικός και να επικρατήσει με 1-0 στην OPAP Arena. Η Ένωση είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, απέναντι σε έναν καλά διαβασμένο Ατρόμητο, ο οποίος είχε σε πολύ καλή μέρα τον Γιαννιώτη. Οι Περιστεριώτες απείλησαν στην κόντρα κυρίως, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες, με την ΑΕΚ τελικά στις καθυστερήσεις να καταφέρνει να βρει το γκολ που της έδωσε το τρίποντο.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμαντί, Σιμάνσκι (63′ Γιόνσον), Ελίασον (63′ Άμραμπατ), Γκατσίνοβιτς (70′ Μάνταλος), Πινέδα (82′ Χατζισαφί), Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας (62′ Σουάρεθ), Μαυρομμάτης, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ (70′ Κούεν), Ρομπάιγ (79′ Φριτζόνσον), Κλωναρίδης (79′ Ροτάριου), Κιάρτανσον (70′ Τζαβίδας).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button