Διεθνή

Με ντέρμπι Ρεάλ-Σίτι οι προημιτελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ

Δείτε τα ζευγάρια, όπως αυτά προέκυψαν μετά τη κλήρωση.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (16/03) η κλήρωση των προημιτελικών του Champions League, με τις ομάδες να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους αλλά και τις διασταυρώσεις που θα υπάρχουν στην ημιτελική φάση, μέχρι τον μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Η Ρεάλ έχει μπροστά της την δυσκολότερη δοκιμασία, κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, για δεύτερη σερί σεζόν. Το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι αυτή θα είναι η τρίτη τους αναμέτρηση μέσα σε τρία χρόνια.

Από εκεί και πέρα, η Ατλέτικο θα αντιμετωπίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ίσως την πιο αδύναμη ομάδα που έχει απομείνει στη διοργάνωση σε αυτό το τελευταίο στάδιο. Η Μπαρτσελόνα του Τσάβι θα τεθεί αντιμέτωπη με την Παρί Σεν Ζερμέν του Κιλιάν Εμπαπέ και η Άρσεναλ θα παίξει με την Μπάγερν Μονάχου του Χάρι Κέιν.

Στη συνέχεια, ο νικητής του Ατλέτικο Μαδρίτης/Ντόρτμουντ θα παίξει με εκείνον από το Παρί/Μπαρτσελόνα, ενώ όποια ομάδα καταφέρει να πάρει την πρόκριση από το Άρσεναλ/Μπάγερν Μονάχου θα έχει ένα υψηλό επίπεδο, αφού θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μάντσεστερ Σίτι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button