Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο

Με Μόντσου στην Κρήτη ο Άρης

Ανακοινώθηκε η αποστολή των «κιτρινόμαυρων».

Μετά από αγώνα δρόμου, ο Μόντσου έκανε την έκπληξη και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον ΟΦΗ (15/9 – 20:30). Σε αυτή επιστρέφει και ο Φραν Βέλεθ, ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Μάγιο, ο τιμωρημένος Σουλεϊμάνοφ και ο ανέτοιμος Χουάνκαρ.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ο.Φ.Η. (15/09), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Sidklev, Montoya, Fattore, Frydek, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Fran Velez, Darida, Jean Jules Mvondo, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron, Φετφατζίδης.

  • Εκτός αποστολής έμειναν οι Suleymanov (τιμωρημένος), Hugo Mallo, (τραυματίας), Juankar (ανέτοιμος), Παναγίδης, Αγοραστός, Κυριαζής (Κ19).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button