Μπάσκετ

Με Μαντζούκα και Τανούλη η νέα λίστα της Εθνικής για το Προολυμπιακό

Τη Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Προολυμπιακό, με νέα πρόσωπα στην ανανεωμένη λίστα τους Μαντζούκα και Τανούλη, ενώ παραμένει στις κλήσεις ο Σλούκας.

Τη Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα γίνει 2-7 Ιουλίου στο ΣΕΦ, με τους διεθνείς να εντάσσονται σταδιακά στις προπονήσεις μέχρι και την Τετάρτη.

Μετά την οριστικοποίηση της απουσίας του Ιωάννη Παπαπέτρου, στη λίστα κλήθηκαν οι Λευτέρης Μαντζούκας και Γιώργος Τανούλης, ενώ στην προεπιλογή υπάρχει το όνομα του Κώστα Σλούκα, ο οποίος πάντως ολοκλήρωσε τους τελικούς με τραυματισμό.

Την Παρασκευή υπάρχει προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό παιχνίδι, στο ΣΕΦ με την παρουσία θεατών, με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ και αντίπαλο την Πολωνία. Το τριήμερο 25-27/6 που θα διεξαχθεί το τουρνουά «Aegean Ακρόπολις», η Εθνική θα παίξει με το Μαυροβούνιο στις 25/6 και με τις Μπαχάμες στις 27/6.

Αναλυτικά η προεπιλογή του Βασίλη Σπανούλη:

Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραϊτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Νίκος Χουγκάζ, Λευτέρης Μαντζούκας, Γιώργος Τανούλης, Νεοκλής Αβδάλας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button