Ποδόσφαιρο

Με Κουέστα και Βέλεθ η αποστολή του Άρη

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (21/01, 20.30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει την αποστολή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Μέσα είναι κανονικά ο Κουέστα, αν και παραμένει αμφίβολος, ενώ ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στις επιλογές του και τον Βέλεθ. Σημειώνεται ότι ανακοινώθηκαν 22 ποδοσφαιριστές, οπότε λίγο πριν το ματς, δύο εξ αυτών θα μείνουν εκτός.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (21/01), στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάζιο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Γκαρθία, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Μενέντες, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπράμπετς, Ζουλ, Ρουπ (τραυματίες), Ματαρίτα, Κάρλσον, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Αγοραστός, Κυριαζής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button