Ποδόσφαιρο

Με κλασικό μπακ στα αριστερά, με Σάκιτς εναλλακτική λύση στον άξονα και Μήτρογλου στην κορυφή

Οι απουσίες των Ματίγια και Κάτσε δημιουργούν ένα πρόβλημα στον άξονα της μεσαίας γραμμής με αποτέλεσμα ο Σάκιτς να βγαίνει από την εξίσωση των μπακ…

Η μακροχρόνια απουσία του Ματίγια και ο τραυματισμός του Κάτσε που καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, επαναφέρει στο προσκήνιο τον Εμάνουελ Σάκιτς, ως μια από τις επιλογές που μπορεί να αποτελέσουν λύση για το χώρο του κέντρου.

Σάσα και Τζέγκο δεν βγαίνουν ούτε με… αίτηση από την ενδεκάδα αλλά πίσω από αυτούς για την Κυριακή δεν υπάρχουν λύσεις πρώτης γραμμής. Σε περίπτωση που ο Κάτσε δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα ίσως να επέστρεφε στο αρχικό σχήμα για να ξεκουράσει έναν εκ των δύο βασικών χαφ.

Πλέον αυτό που σκέφτεται ο Μάντζιος είναι το τι θα γίνει εφόσον κατά την διάρκεια του αγώνα χρειαστεί κάποια αλλαγή στον άξονα. Ο Σάκιτς που φέτος παίζει είτε δεξί μπακ είτε αριστερό μπακ για το ματς της Κυριακής λογίζεται ως μέσος. Άλλωστε έχει ξανά χρησιμοποιηθεί από τον Έλληνα τεχνικό ως αμυντικό χαφ.

Συν τοις άλλοις ο Αυστριακός είναι ο πρώτος “κλέφτης” του Άρη, έχοντας 77 κλεψίματα σε 22 αγώνες και είναι ο δεύτερος στο πρωτάθλημα μετά τον Φράνκο Φεράρι του Βόλου με 73 κλεψίματα σε 24 αγώνες.

Γκάνεα ή Ιωάννου

Οι αναγκαστικές απουσίες για τον αγώνα της Κυριακής θέλοντας και μη αναγκάζουν τον προπονητή του Άρη να επαναφέρει στο αριστερό άκρο της άμυνας ένα κλασικό μπακ. Γκάνεα και Ιωάννου «παλεύουν» για την θέση στο αρχικό σχήμα με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα. Κέρδισε πόντους στο ματς με τον Ατρόμητο ενώ έχει κερδίσει και περισσότερο την εμπιστοσύνη του Μάντζιου σε σχέση με τον Κύπριο αμυντικό.

Όσον αφορά μπροστά η σίγουρη αλλαγή θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Ο Κώστας Μήτρογλου που δεν αγωνίστηκε καθόλου στο τετραήμερο των ντέρμπι έχει «κλειδώσει» την θέση του στο αρχικό σχήμα. Πάτησε το… γκάζι την τελευταία εβδομάδα και δείχνει να έχει καλύψει μέρος από το χαμένο έδαφος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button