Ποδόσφαιρο

Με ισοπαλία στο φινάλε αποχαιρέτησε τη Superleague ο ΠΑΣ Γιάννενα

Έπαιξε καλύτερα, αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος από τον Βόλο.

Ο ΠΑΣ Γιάνιννα είπε αντίο στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου με ένα ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Βόλο στους Ζωσιμάδες. Οι Ηπειρώτες πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Τζίμα στο 55ο λεπτό, αλλά ο Μωραΐτης του στέρησε το τρίποντο στο φινάλε με κεφαλιά στο 89ο λεπτό.

Ο Ροσέρο με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το γύρισμα από τα δεξιά προς τη μικρή περιοχή, όπου πετάχτηκε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός και με ωραία προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ισοφάριση των φιλοξενούμενων ήρθε μετά από ωραία σέντρα του Ασεχνούν από τα αριστερά και κεφαλιά του Μωραΐτη στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο σχεδόν σε όλο του κομμάτι του ματς, έχοντας τις καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα. Στο πρώτο μέρος ο Πέδρο Κόντε απείλησε περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη με τέσσερις τελικές, όμως ο Συμεών Παπαδόπουλος επενέβη όπου χρειάστηκε.

Το δεύτερο 45λεπτο δεν άλλαξε την εικόνα με τον ΠΑΣ να πιέζει περισσότερο από τον Βόλο και να βρίσκει το γκολ. Η ομάδα του Χρήστου Κόντη σκόραρε στο 70ο λεπτό μετά από γύρισμα του Ασεχνούν και λάθος του Αθανασίου, που έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ ωστόσο δεν μέτρησε, καθώς ο Ασεχνούν δεν πρόλαβε την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο και έκανε το γύρισμα ενώ η μπάλα είχε περάσει εκτός εστίας. Φυσικά στο φινάλε βρήκε το γκολ με τον Μωραΐτη και έφυγε με τον βαθμό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button