Μπάσκετ

Με δύο απουσίες ετοιμάζεται για Παλέ η Καρδίτσα

Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου (26/11, 19.15) με τον Άρη ολοκληρώνει σιγά-σιγά ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό, η ομάδα της Καρδίτσας είχε την ευκαιρία να τονώσει την αγωνιστικότητά του και να μετρήσει δυνάμεις απέναντι σε ένα ποιοτικότατο σύνολο με διαφορετικούς στόχους. Τα στοιχεία και η διάρκεια της απόδοσης σε αυτό το ματς είναι όσα δουλεύουν οι «κυανόλευκοι» για να τα αξιοποιήσουν κατάλληλα στους αγώνες που έρχονται, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής στο Αλεξάνδρειο.

Η εβδομάδα κυλάει με αυξημένους προπονητικούς ρυθμούς και το τεχνικό επιτελείο να επισημαίνει τη σημασία και τη δυσκολία της προσεχούς αναμέτρησης. Ο Άρης, εκτός από μία παραδοσιακή δύναμη του Ελληνικού μπάσκετ, πραγματοποιεί και μία αξιόλογη πορεία στη φετινή Basket League, αντλώντας πολλά από την έδρα του. Εντούτοις, ο ΑΣΚ γνωρίζει τι έχει να αντιμετωπίσει και προετοιμάζεται κατάλληλα, φιλοδοξώντας να καλύψει και τις απουσίες αθλητών του που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Κάθε ματς σε αυτό το επίπεδο είναι διαφορετικό και σίγουρα, τόσο η έδρα, όσο και η ημέρα που θα βρεθεί μία ομάδα παίζει καθοριστικό ρόλο. Έτσι λοιπόν, ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του προετοιμάζουν τους παίκτες τους κατάλληλα για να ανταπεξέλθουν σε συγκεκριμένες συνθήκες κι απαιτήσεις, καθιστώντας σαφές ότι η ομάδα χρειάζεται να βγάλει αντίδραση. Αναμφίβολα, μετά από αρνητικά αποτελέσματα, αυτό που μετράει είναι να βρεθούν τα σωματικά και ψυχικά αποθέματα ώστε ο ΑΣΚ να μπορέσει να ανταποκριθεί σε μία σειρά κρίσιμων αγώνων που έρχεται και που θα καθορίσει τις βλέψεις του στην κατηγορία.

Ως γνωστόν, στο απουσιολόγιο βρίσκονται οι τραυματίες Άλεξ Χάντερ και Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ, με όλους τους υπόλοιπους αθλητές να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητικού τιμ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button