Ποδόσφαιρο

Με διπλά ματς στους 16 το Κύπελλο, αναμονή για τις ομάδες της SL2

Επικυρώθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ το νέο φορμάτ του Κυπέλλου Ελλάδος που θα έχει διπλά ματς στη φάση των «16».

Όπως επικυρώθηκε στη σημερινή (17/12) Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, το Κύπελλο θα έχει νέα δομή. Σε αυτό θα συμμετάσχουν και οι ομάδες της SL2, εφόσον ανάψει το «πράσινο φως» για σέντρα μέχρι τις 5 Ιανουαρίου. Το συγκεκριμένο σχέδιο θα εφαρμοστεί μόνο αν δοθεί η συγκεκριμένη άδεια για επιστροφή στη δράση στις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας Ελλάδος.

Σε αντίθετη περίπτωση, το Κύπελλο θα αποτελείται μόνο από ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Παράλληλα, μια σημαντική παράμετρος είναι οι διπλοί αγώνες στους «16» του Κυπέλλου. Η πρώτη φάση θα αποτελείται από 12 ομάδες της Super League 2 -αν όλα πάνε καλά- και τις ομάδες της Super League 1 από τη 7η έως τη 14η θέση της σεζόν 2019-20. Οι αγώνες θα είναι μονοί και θα διεξαχθούν 12-13-14/1. Στη δεύτερη οι ομάδες που τερμάτισαν από 1η έως 6η θέση της Super League 1, συν φυσικά τις 10 ομάδες που θα έχουν πάρει την πρόκριση από την πρώτη φάση. Τα πρώτα ματς θα γίνουν 19-20-21/1 και οι ρεβάνς 2-3-4/2.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button