Με απουσίες αλλά και… επιστροφές ενόψει Κηφισιάς
Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση με την Κηφισιά στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League, με την προπόνηση να περιλαμβάνει θετικά αλλά και αρνητικά νέα για τον Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Πέδρο Άλβαρο, που ενσωματώθηκε χθες το βράδυ στην αποστολή, ακολούθησε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ατομικό, δείχνοντας πως μπαίνει σταδιακά σε ρυθμό. Σταδιακή άνοδο παρουσιάζει και ο Τάσος Δώνης, ο οποίος συνεχίζει με ατομικό αλλά δείχνει σημάδια βελτίωσης.
Αντίθετα, εκτός παραμένουν οι Λόβρο Μάικιτς, Φρέντρικ Γένσεν, Τίνο Καντεβέρε, Κάρλες Πέρεθ και Μιγκέλ Αλφαρέλα, με τους δύο τελευταίους να ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας.
Στη σημερινή προπόνηση, που ήταν πρωινή, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ: το πρώτο έκανε αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ το δεύτερο δούλεψε σε ασκήσεις ενεργοποίησης και τακτικής.
Η αυριανή απογευματινή προπόνηση θα είναι η τελευταία πριν το ματς με την Κηφισιά, όπου ο Άρης θα ψάξει την τρίτη του νίκη στη σεζόν.






