Ποδόσφαιρο

Με ίδιους αντιπάλους, ούτε 1 ίδιο αποτέλεσμα πέρυσι και φέτος!

Ένα… περίεργο στατιστικό έχει ο φετινός Άρης.

Ένα στοιχείο που πολλές φορές επιστρατεύεται για την σύγκριση δύο σεζόν είναι τα αποτελέσματα της ομάδας σε παιχνίδια με ίδιους αντιπάλους από χρονιά σε χρονιά.

Μέχρι στιγμής ο φετινός Άρης δείχνει οριακά θετικός, αλλά το ενδιαφέρον είναι άλλο. Ότι ούτε σε ένα από τα επτά ματς δεν είχε φέτος το ίδιο αποτέλεσμα με την περσινή χρονιά.

Ο Άρης φέτος κέρδισε τον Παναθηναϊκό και τον Παναιτωλικό εντός και την Λαμία με τον Ατρόμητο εκτός. Πέρυσι από αυτά τα ματς δεν είχε κερδίσει ούτε ένα! Είχε έρθει ισόπαλος με Παναιτωλικό και Ατρόμητο και είχε χάσει με Παναθηναϊκό και Λαμία.

Από την άλλη είχε κερδίσει ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης στην έδρα του, αλλά είχε φέρει και διπλό στην 14η ομάδα της Super League, πέρυσι ΑΕΛ, φέτος Ιωνικό. Φέτος η ομάδα δεν επανέλαβε καμία από αυτές τις τρεις νίκες, μαζεύοντας δύο βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια!

Για την ιστορία, συνολικά ο Άρης είναι στο +3 σε σχέση με φέτος, σε ένα νούμερο που έχει όμως πολύ λίγη σημασία. Σε αυτήν την συζήτηση πάντως, αξίζει να προστεθεί ότι η ομάδα πρέπει να συγκεντρώσει 11 βαθμούς στα επόμενα έξι ματς για να ισοφαρίσει αυτό που έκανε η περσινή ομάδα στα ίδια παιχνίδια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button