Ποδόσφαιρο

Μεταξάς: «Αν φύγει τελικά ο Πίρσμαν πρέπει να πάρουμε άλλο αριστερό μπακ»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τον προπονητή Ηρακλή Μεταξά να κάνει δηλώσεις ενόψει του παιχνιδιού.

Για την απόκτηση του Ποζνάνσκι και αν θα τον έχει στην αποστολή: «Θα το δούμε κι αυτό αύριο. Να πω όμως το εξής. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ένα σκάουτινγκ που στρέφεται προς τη Γερμανία. Το καταλαβαίνω ότι κάθε όνομα που έρχεται από εκεί, αμέσως συνδέεται μ’ εμένα. Όμως αυτό ίσχυε και πριν έρθω εγώ. Και ο Μεταξάς από τη Γερμανία ήρθε και ο Γιαννίκης και ο Καρτάλης κτλ. Αυτός ο παίκτης ήρθε σαν μπακ-απ για να τον γνωρίσουμε και να τον δούμε. Η ομάδα αποφάσισε να κινηθεί πιο νωρίς για να τον φέρει. Να μη βάλουμε και πολύ πίεση στον παίκτη. Κάποτε ήταν ένα διαμάντι, γιατί αλλιώς δεν θα έπαιρνε μεταγραφή στην Μπάγερν. Για διάφορους λόγους, τραυματισμούς κτλ ποτέ δεν έλαμψε. Έχει καιρό να παίξει μπάλα σε ανδρικό επίπεδο. Το διαμάντι αυτό που σκεπάστηκε με λάσπη, αλλά σιγά-σιγά και με λίγη πίεση θα δούμε αν ξαναφανεί και αν είναι ο παίκτης που θέλουμε. Δεν τον πήραμε για να αντικαταστήσει τον Πίρσμαν».

Για το αν θα αποκτηθεί κι άλλο αριστερό μπακ, αν πουληθεί τελικά ο Πίρσμαν: «Ναι, ο Ποζνάνσκι είναι να τον δούμε ως το καλοκαίρι ή θα τον φέρναμε το καλοκαίρι για δοκιμή. Ήρθε τώρα, αλλά πιστεύω ότι αν φύγει τελικά ο Πίρσμαν πρέπει να πάρουμε άλλο αριστερό μπακ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button