YellowRadio.grΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Μεταγραφές: Θα κάνει κίνηση στο φινάλε…

Οι μέρες κυλούν για τον Άρη, που μπαίνει στην τελική ευθεία της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ζει ξανά το γνώριμο σκηνικό της… τελευταίας στιγμής.

Η προθεσμία ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής (6/02) και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επικρατεί έντονη κινητικότητα, με τον Μπενχαμίν Γκαρέ να φτάνει στη Θεσσαλονίκη ως η επόμενη προσθήκη. Το ερώτημα που πλανάται είναι αν θα υπάρξει ακόμη ένα μεταγραφικό χτύπημα, όπως συνηθίζεται όταν οι τελευταίες μέρες φέρνουν ανατροπές και απρόσμενες ευκαιρίες.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως χρειαζόταν τέσσερις παίκτες έτοιμους να μπουν και να διεκδικήσουν φανέλα βασικού, έχοντας μάλιστα προτείνει συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως του Τσούμπερ. Με τον Γκαρέ να συμπληρώνει αυτόν τον αριθμό, μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας ακόμη κίνησης, ειδικά από τη στιγμή που η θέση του αριστερού μπακ παραμένει η μοναδική που δεν ενισχύθηκε. Η λύση–ανάγκης με τον Φαντιγκά στο αριστερό άκρο δεν μπορεί να αποτελεί μόνιμη κατάσταση.

Ο Ρουμπέν Ρέγες έχει εντοπίσει εδώ και καιρό τον στόχο για το αριστερό άκρο της άμυνας, όμως η υπόθεση παρουσιάζει εμπόδια: ο παίκτης δεν δείχνει εύκολα διατεθειμένος να μετακινηθεί και το κόστος δεν είναι αμελητέο, ενώ την ίδια ώρα επανήλθε ένα ακόμη όνομα στο τραπέζι, που είχε απασχολήσει τις προηγούμενες ημέρες. Με τον χρόνο να πιέζει, θα φανεί άμεσα αν ο τεχνικός διευθυντής του Άρη θα καταφέρει να κλείσει τη συμφωνία ή αν η ενίσχυση θα μεταφερθεί για το καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή, το κεφάλαιο «αποχωρήσεις» παραμένει ανοιχτό. Εκτός από τον Μόντσου ίσως προκύψει κι άλλο θέμα και μένει να φανεί αν θα γίνει επιπλέον κίνηση για να καλυφθούν τα όποια κενά προκύψουν. Όσο για τον Μόντσου, αν τελικά προχωρήσει η μετακίνησή του στην Χουάρες, να μην αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Άρης να κινηθεί για μια ακόμη προσθήκη στη μεσαία γραμμή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button