ΕρασιτέχνηςΠοδόσφαιρο

Μεγάλο διπλό (1-2) του Άρη στην Καρδίτσα

Μια σημαντική νίκη απέναντι σε μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του γυναικείου ποδοσφαίρου πήρε ο Άρης.

Αναφέρει σχετικά ο ΑΣ Άρης: «Η ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του ΑΡΗ πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, κερδίζοντας εκτός έδρας τις Ελπίδες Καρδίτσας με 1-2.

Η νίκη είναι αφιερωμένη στην τερματοφύλακα της ομάδας μας, Χριστίνα Μαργαρίτη, η οποία τραυματίστηκε στον αυχένα, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Η Μαργαρίτη διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καρδίτσας και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες ευτυχώς έδειξαν ότι δεν υπέστη σοβαρή ζημιά. Της ευχόμαστε ταχεία επιστροφή στα γήπεδα.

Ο ΑΡΗΣ πέτυχε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 30’ η Κοκοβιάδου άνοιξε το σκορ και στο 70’ η Προξένου «σφράγισε» τη νίκη των «κιτρινόμαυρων». Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αν το δοκάρι δε σταματούσε τις Σαββίδου και Κοκοβιάδου.

Η σύνθεση του ΑΡΗ:

Μαργαρίτη (90+ Βήκα, Νταφοπούλου, Πελεκούδα, Αναστασιάδου, Μαλισιώρα, Τζόρτζεβιτς (90’ Μίμη), Σαΐχ, Προξένου, Θεοδωράκη, Κοκοβιάδου, Σαββίδου (80’ Τζίσιου).

«Ευχαριστώ» στον Δημήτρη Κουτσονάσιο

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών ευχαριστούν τον πρόεδρο των Ελπίδων Καρδίτσας, Δημήτρη Κουτσονάσιο, για τη συμπαράστασή του στον τραυματισμό της Χριστίνας Μαργαρίτη. Ο επικεφαλής της θεσσαλικής ομάδας προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η τερματοφύλακας του ΑΡΗ να διακομιστεί και να εξεταστεί έγκαιρα στο νοσοκομείο της Καρδίτσας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button