ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μεγάλη δυσαρέσκεια στη Νις για τον Κάσπερ Σμάιχελ

Δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς η θητεία του Κάσπερ Σμάιχελ στη Νις.

Όπως αναφέρει το γαλλικό μέσο RMC Sport, υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Δανού, για λόγους που έχουν να κάνουν με την αγωνιστική του κατάσταση, αλλά και την εξωγηπεδική του ζωή.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι εκπρόσωποι του παίκτη βρίσκονται σε άμεση επαφή με τον ιδιοκτήτη της Νις Τζιμ Ράτκλιφ, παρακάμπτοντας τον προπονητή του κλαμπ, Λούσιαν Φαβρ, ζητώντας ο πελάτης τους να αγωνιστεί βασικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ένα αίτημα που εν τέλει δεν υλοποιήθηκε από τον Ελβετό τεχνικό, ο οποίος προτίμησε τον Πολωνό Μάρτσιν Μπούλκα.

Επιπλέον, ο άλλοτε πρωταθλητής Αγγλίας με τη Λέστερ, δεν συμμορφώνεται με βασικούς κανονισμούς, όπως τις υποχρεωτικές μέρες ξεκούρασης ή την ώρα προσέλευσης στις ομαδικές συναντήσεις. Η συμπεριφορά του Σμάιχελ αλλά και η κακή του φυσική κατάσταση (εμφανίστηκε με αρκετά αυξημένο δείκτη λίπους στο σώμα του) έχουν προκαλέσει τριγμούς στο στρατόπεδο της Νις, με τον 35χρονο τερματοφύλακα να θεωρείται αρκετά μεγάλο μέρος της προβληματικής μέχρι τώρα πορείας της ομάδας (μόλις δύο νίκες σε οχτώ αγωνιστικές).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button