Ποδόσφαιρο

Ματσάρα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο νικητή

Εντυπωσιακό παιχνίδι στη πρεμιέρα των playoffs.

Ο Ατρόμητος λύγισε τον ΠΑΣ Γιάννινα στις καθυστερήσεις, επικρατώντας 3-2 στην πρεμιέρα των playouts της Stoixman Super League. Οι Περιστεριώτες έμειναν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι Ηπειρώτες είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους τελική στο ματς στο 37′. Ο Βαλένσια γέμισε από τα αριστερά και ο Γκονζάλεθ με ωραίο μονοκόμματο σουτ νίκησε τον Σούλη. Η απάντηση του ΠΑΣ ήρθε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους. Ο Παμλίδης απέφυγε ωραία τον Κούντε και με πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Μαρκετζιάνι.

Ο Ατρόμητος ανέκτησε το προβάδισμα στο σκορ σε ανύποπτη φάση. Μετά από μια στατική φάση του Κούντε, ο Σούλης έκανε κακή έξοδο διώχνοντας την μπάλα πάνω στον Εραμούσπε και ο Τζαβέλλας προ κενής εστίας σκόραρε.

Ο ΠΑΣ έδειξε σφυγμό και απάντησε με τον Εραμούσπε μετά από γέμισμα του Κιάκου. Όμως ο Ατρόμητος πέτυχε και τρίτο γκολ στο τέλος μετά από εκπληκτική μπαλιά του Κούντε και υπέροχο άγγιγμα του Βέργου που πρόλαβε τον Σούλη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button