Ποδόσφαιρο

Ματίγια στην AS: «Ο Άρης μου έδωσε ζωή»

Στην κορυφαία Ισπανική εφημερίδα μίλησε ο Χαβιέ Ματίγια για την παρουσία του στον Άρη, το πόσο τον βοήθησαν οι κιτρινόμαυροι αλλά και το μέλλον.

Αναλυτικά είπε:

“Στην αρχή, φεύγοντας από την Ισπανία υπήρχε ένας φόβος, αλλά η εμπεορία ήταν πολύ θετική. Η απόφαση να έρθω στον Άρη αποδείχθηκε πετυχημένη.

Υπήρχαν κι άλλες προτάσεις αλλά ο Άρης επέμεινε για μένα. Εδώ νιώθω την αξία μου. Αυτό χρειάζεσαι στο ποδόσφαιρο”, είπε αρχικά ο “Μάτι”, κάνοντας λόγο για… δεύτερη νιότη στη Θεσσαλονίκη.

“Πατάω γερά στα πόδια μου και αυτό με βοηθάει να ζήσω μία δεύτερη νιότη. Μετά τους τραυματισμούς και στα δύο γόνατα, χρειάζεται πολλά παιχνίδια για να αποκτήσει πάλι αυτοπεποίθηση. Άλλαξα χώρα και με βοήθησε να ξεχάσω τις κακές στιγμές. Στον Άρη έχω ό,τι χρειάζεται για να αποδώσω στο 100%”.

Ο Ματίγια επεκτάθηκε στο θέμα των τραυματισμών και πώς κατάφερε να επανέλθει, σημειώνοντας ότι, “ο καλύτερος τρόπος είναι να έρθεις κοντά με την οικογένεια και τους φίλους σου. Αυτοί μπορούν να σε βοηθήσουν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλον. Στην αρχή ζεις με την αμφιβολία, επειδή φοβάσαι ότι μπορεί να συμβεί ξανά. Έπαιξα με φόβο αλλά τον ξεπέρασα στη Χιμνάστικ και στον Άρη. Ο Άρης, μου έδωσε ζωή”.

Παράλληλα ο 32χρονος χαφ ρωτήθηκε και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ την εποχή που έπαιζε στη Βιγιαρεάλ. “Μου φάνηκε σαν ανέκδοτο. Δεν ξέρω αν έκαναν πρόταση, αλλά δεν με νοιάζει. Ολοι ξέρουν πώς φέρεται η Βιγιαρεάλ στους νεαρούς παίκτες της. Ημουν χαρούμενος που συνέχισα εκεί την καριέρα μου και έφτασαν στην πρώτη ομάδα”. Σε αυτήν μάλιστα συνυπήρξε και με τον Καθόρλα, για τον οποίο είπε ότι “ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχω γνωρίσει. Τρομερός ως παίκτης και ως άνθρωπος”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button