Ποδόσφαιρο

Ματίγια: Από τα 880 λεπτά σε 19 ματς, στα 478 στα πέντε των πλέι οφ…

Ο Ισπανός μέσος είναι πλέον βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας που χρησιμοποιεί ο Χερμάν Μπούργος στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Ο Χαβιέ Ματίγια σε όλη τη διάρκεια της σεζόν με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο, ήταν ξεκάθαρα η πέμπτη επιλογή στο χώρο της μεσαίας γραμμής, έχοντας από λίγο έως καθόλου χρόνο συμμετοχής. με την αποχώρηση του Τζίμι Τζέγκο και πριν φύγει ο πρώην προπονητής της ομάδας, είχε βρεθεί και πάλι στο βασικό σχήμα, θέση που διατήρησε και “κλείδωσε” με την έλευση του Χερμάν Μπούργος.

Ο 34χρονός Ισπανός μέσος είχε αγωνιστεί στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος συνολικά 880 λεπτά, έχοντας ξεκινήσει βασικός σε τρία παιχνίδια, μέχρι την αποχώρηση του Αυστραλού. Στα πλέι οφ είναι ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές, μαζί με τους Κουέστα και Φαμπιάνο, που έχουν βρεθεί στο γήπεδο σε όλη τη διάρκεια των πέντε αναμετρήσεων, δηλαδή συνολικά 478 λεπτά.

Αν συνεχίσει έτσι ο Ματίγια, είναι πολύ πιθανό να παίξει περισσότερο χρόνο στα πλέι οφ, σε σχέση με την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όντας μάλιστα και από τους κορυφαίους των κιτρινόμαυρων. Και όλα αυτά με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, τον ίδιο να κλείνει τα 34 τον Αύγουστο και τις πιθανότητες να υπάρξει συζήτηση για την παραμονή του να έχουν αυξηθεί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button