Ποδόσφαιρο

Μαρσέλο: «Δουλευταράς και… fun to watch ο Σάσα – Εκπληκτικές χρονιές ο Ντένις πριν τον Άρη»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Βεριντιάνο Μαρσέλο.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την ομάδα της Ξάνθης στην οποία βρέθηκε:

Είχαμε καλούς παίκτες, και Βραζιλιάνους και Έλληνες, μπορώ να τους ονομάσω αλλά δεν θέλω να αδικήσω κάποιους. Είχαμε πολύ καλούς παίκτες. Αν φορούσαμε την φανέλα του Άρη θα ήμασταν για πρωτάθλημα.

Για το ότι είναι αγαπητός από τον κόσμο:

Στην Βραζιλία το πρώτο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε όταν μαθαίνουμε ποδόσφαιρο είναι να διασκεδάζουμε τον κόσμο. Πρέπει να είσαι αγαπητός, σωστός, επαγγελματίας. Ο κόσμος το καταλαβαίνει αυτό και μπορείς να βγεις μετά με το κεφάλι ψηλά.

Για το αν πλέον νιώθει και λίγο Έλληνας:

Noμίζω ότι πλέον είμαι… Ελληνοβραζιλιάνος. Όταν είσαι 30 χρόνια εδώ είναι αλλιώς. Πηγαίνω Βραζιλία και μέσα σε μία εβδομάδα νιώθω ξένος, θέλω να γυρίσω πίσω.

Για το αν πηγαίνει γήπεδο:

Εγώ πηγαίνω στο γήπεδο γιατί με φωνάζουν οι φίλοι, δεν με τραβάνε τόσο οι παίκτες. Θέλω ο παίκτης να με τραβήξει, παικτικά. Τώρα απλά πηγαίνω, με λέει ο Σάσα, με λένε και άλλοι.

Για τον Σάσα:

Έχει χρόνια εδώ και δεν γίνεται να μην γνωριζόμαστε, Βραζιλιάνοι είμαστε κάπου θα βρεθούμε. Είναι καλό παιδί, δουλευταράς και μου αρέσει και μέσα και έξω από το γήπεδο.

Η τεχνική του μπορεί να μην είναι για «10» αλλά είναι ένας παίκτης που κάθε ματς προσπαθεί να δώσει το «8», σε τραβάει να τον δεις, είναι… fun to watch. Ο Μπρούνο Γκάμα το ίδιο.

Για τον Ντένις:

Τον Ντένις τον ξέρω καλά, έχουμε βγει από την ίδια σχολή, έχουμε κοινούς φίλους από την Βραζιλία στο Σάο Πάολο. Ο βοηθός του Κρέσπο μου είπε πολύ καλά λόγια για τον Ντένις, είναι ένα παιδί επαγγελματίας.

Έχει κάνει δύο καταπληκτικές χρονιές στην Πορτογαλία και πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει στον Άρη. Είναι σημαντικό ότι θα μαθαίνει και στα παιδιά που έρχονται, θα είναι παράδειγμα.

Για το αν υπάρχουν ικανοί Βραζιλιάνοι τερματοφύλακες:

Ο Άλισον που είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο είναι Βραζιλιάνος, η θέση του τερματοφύλακα έχει αναβαθμιστεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια στην Βραζιλία.

Για τον Φαμπιάνο και την ομάδα από την οποία προέρχεται:

Αυτές οι ομάδες όπως η Παλμέιρας είναι ομάδες από τις οποίες ψωνίζει η Μπαρτσελόνα. Για να είσαι παίκτης αυτής της ομάδας πρέπει να έχεις ταλέντο.

Για το αν ο Άρης είναι fun to watch:

Είδα τον Άρη με τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι έκανε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Αν έβαζαν τα εύκολα γκολ θα ήταν αλλιώς, θα μπορούσε να κάνει 3-0 άνετα στο πρώτο ημίχρονο. Τώρα πρέπει να δώσεις συνέχεια σε αυτό.

Για τους γιους του που είναι σε Άρη και ΠΑΟΚ:

Ο μεγάλος είναι ο Αλέξανδρος Βεριντιάνο που παίζει στον Άρη, ο μικρός ο Λούκας. Αν παίξουν Άρης-ΠΑΟΚ απέναντι εγώ θα πάω… Χαλκιδική στην Θάλασσα.

Ο μεγάλος είναι 14 χρονών και ο μικρός 11. Μερικές φορές με ρωτάνε τι πρέπει να κάνουν, προσπαθώ να μην τους χαλάω την ψυχολογία. Θέλω να δώσω μία κατεύθυνση να ακούνε τον προπονητή, να είναι παράδειγμα. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει από τότε που παίζαμε εμείς, αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή, να ακούς τον προπονητή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button