ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μαροκό – Κροατία για το… χάλκινο μετάλλιο του Μουντιάλ

ΟΙ δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στην πρεμιέρα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σε ματς που είχε λήξει 0-0, σήμερα το απόγευμα (17/12, 17:00) όμως, ο νικητής θα πάρει την καθόλα σημαντική 3η θέση στο Κατάρ και μία ακόμη πιο γλυκιά γεύση.

Οι Μαροκινοί και οι Κροάτες, μάζεψαν τα… κομμάτια τους μετά τους χαμένους ημιτελικούς και είναι έτοιμοι να δώσουν την τελευταία μάχη τους στη διοργάνωση του Κατάρ, για μια θέση στο «άτυπο βάθρο.

Τόσο ο Βαλίντ Ρεγκραγκί, όσο κι ο Ζλάτκο Ντάλιτς περιμένουν ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι απ’ το «άχρωμο» 0-0 της πρεμιέρας τους στο τουρνουά κι ένα πολύ πιο «γεμάτο» ματς, το οποίο θα προσπαθήσει να… κλέψει κάτι απ’ τη λάμψη του μεγάλου τελικού της Κυριακής (18/12, 17:00) ανάμεσα στην Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι και τη Γαλλία του Κιλιάν Μπαπέ.

Διαιτητής του μικρού τελικού θα είναι ο Αμπντουλραχμάν Αλ Γιασίμ από το Κατάρ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ταλέμπ Αλ Μαρί, Σαούντ Αλμακαλέχ και 4ο τον Βραζιλιάνο Ράφαελ Κλάους, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Χιλιανός Χούλιο Μπασκουνάν και AVAR ορίστηκε ο Ολλανδός Πολ Φαν Μπέκελ. Στο offside VAR θα είναι ο Βραζιλιάνος Μπρούνο Πιρές και βοηθός του ο Αμερικανός, Αρμάντο Βιγιαρεάλ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Σούταλο, Σόσα, Μόντριτς, Γιάκιτς, Κόβατσιτς, Βλάσιτς, Κράμαριτς, Πέρισιτς.

ΜΑΡΟΚΟ (Βαλίντ Ρεγκραγκί): Μπόνο, Χακίμι, Ελ-Γιαμίκ, Ατιγιάτ-Αλάχ, Ουναχί, Άμραμπατ, Αμαλάχ, Ζιγιές, Εν-Νεσίρι, Μπουφάλ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button