Ποδόσφαιρο

Μαρμαρίδης: «Επιτακτική η νίκη με τον Ατρόμητο, θα κάνουμε παιχνίδι κυριαρχίας»

Ο Χρήστος Μαρμαρίδης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, τονίζοντας την σημασία της νίκης σήμερα ώστε ο Άρης να τερματίσει δεύτερος στην βαθμολογία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Χρήστος Μαρμαρίδης:

Για το πώς προετοιμάζεται ο Άρης να υποδεχτεί τον Ατρόμητο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”: “Προετοιμαζόμαστε να παίξουμε για το τρίποντο, ώστε να μείνουμε στο παιχνίδι για τη δεύτερη θέση. Είναι επιτακτική ανάγκη για νίκη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που ξέρουμε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος. Θέλουμε να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι σε αυτή την αναμέτρηση. Αν το καταφέρουμε, θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για να νικήσουμε”.

Για τον τρόπο που ο Άρης πρέπει να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο: “Ο Ατρόμητος είναι ομάδα που δεν φοβάται να παίξει. Είναι ομάδα δυνατή στις στατικές φάσεις. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε παιχνίδι κυριαρχίας, για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες νίκης”.

Για το αν είναι εφικτός ο στόχος της κατάκτησης της δεύτερης θέσης από τον Άρη: “Είναι εφικτός ο στόχος της δεύτερης θέσης. Θέλουμε νίκες και στα τρία ματς που απομένουν για να τον πετύχουμε κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Οι εκτός έδρας νίκες μας έχουν βοηθήσει ιδιαίτερα ως τώρα και μας δίνουν ώθηση και για τα εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button