Ποδόσφαιρο

Μαντσίνι: “Xαρούμενος στον Άρη, ποτέ δεν ξέρεις όμως…”

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ήταν από τους κορυφαίους του Άρη στη σεζόν που ολοκληρώθηκε και αναμφίβολα αυτός που παρουσίασε τη μεγαλύτερη εξέλιξη.

Ο Αργεντινός άσσος είναι από τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, δεν αποκλείεται όμως το ενδεχόμενο πώλησής του αφού υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες. Κάτι που έχει στο μυαλό το και ο ίδιος, αλλά για την ώρα δεν το σκέφτεται τόσο.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε πετυχημένα για τον Άρη, αφού κατάφερε να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή της χρονιάς;

«Η καλύτερη στιγμή σίγουρα ήταν η νίκη που πήραμε επί της ΑΕΚ. Ο τρόπος που ήρθε, με την απίστευτη ανατροπή στο σκορ και η μεγάλη σημασία της, αφού εξασφαλίσαμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όσο για την χειρότερη; Θα έλεγα η ήττα στην έδρα μας από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν ένα πολύ βαρύ αποτέλεσμα».

Ποιο από τα γκολ που σημείωσες φέτος θεωρείς πως ήταν το πιο σημαντικό και θα το θυμάσαι για πάντα;

«Εντάξει αυτό είναι εύκολο. Σίγουρα το γκολ που πέτυχα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στην ΑΕΚ. Ισοφάρισα σε 2-2 και μετά «γυρίσαμε» το παιχνίδι. Ήταν μία σπουδαία νίκη κι ένα πολύ σημαντικό γκολ».

Φέτος κατά γενική ομολογία έκανες μία πάρα πολύ καλή σεζόν. Εσύ τι πιστεύεις;

«Σαν ποδοσφαιριστής και σαν χαρακτήρας θέλω πάντα περισσότερα. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της Ευρώπης. Σίγουρα κι εγώ είχα μια καλή χρονιά».

Ήταν η καλύτερη χρονιά της καριέρας σου μέχρι στιγμής;

«Αισθανόμουν πολύ καλά όλη τη σεζόν. Οι προπονητές μου, μου έδειξαν εμπιστοσύνη και είχα αυτοπεποίθηση. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερη, σίγουρα όμως ήταν μια πολύ καλή χρονιά για μένα».

Έπαιξες κυρίως ως εξτρέμ, αλλά και μερικά ματς ως καθαρός επιθετικός. Τι προτιμάς εσύ;

«Νομίζω ότι νιώθω πιο άνετα όταν παίζω στα άκρα της επίθεσης. Αυτή είναι η θέση μου, εκεί θεωρώ ότι μπορώ να αποδώσω καλύτερα».

Πάμε στην επόμενη σεζόν. Υπάρχουν πολλά σενάρια που θέλουν να υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες…

«Έχω συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμη και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Άρη. Ποτέ δεν ξέρεις όμως τι σου επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος εδώ».

Πηγή: sfina.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button