Ποδόσφαιρο

Μανού Γκαρθία: «Όλοι ξέρουμε την ιστορία του συλλόγου, θέλουμε το Κύπελλο»

Τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Άρη.

Ο Μανού Γκαρθία πραγματοποίησε ορισμένες δηλώσεις πριν την ανοιχτή προπόνηση της ομάδας και μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου.

Για τα συναισθήματα της ομάδας πριν από τον τελικό:

«Όλοι μας κοιτάμε μπροστά, ανυπομονούμε για τον τελικό. Έχουμε βγάλει από το μυαλό μας αυτό που έγινε στο τελευταίο παιχνίδι στο ”Βικελίδης”, έχουμε μπροστά τον μεγάλο στόχο και πάμε εκεί για να τα καταφέρουμε»

Για τα 54 χρόνια του Άρη χωρίς τίτλο και πόσο θέλει το Κύπελλο:

«Όχι μόνο ο κόσμος, αλλά και εμείς θέλουμε αυτόν τον τίτλο. Όλοι ξέρουμε την ιστορία αυτού του συλλόγου και πόσο μεγάλος είναι. Είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι, είναι ο βασικός μας στόχος από την αρχή της χρονιάς»

Για το αν υπάρχουν μυστικά μετά από τέσσερα παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό:

«Δε νομίζω, έχουμε 2 νίκες και 2 ήττες. Είναι ένας τελικός, ένα παιχνίδι και κανείς δε ξέρει τι θα συμβεί. Εμείς το θέλουμε πάρα πολύ και ελπίζουμε πως θα τα καταφέρουμε»

Για το αν είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας του, δεδομένου και του τραυματισμού του:

«Μάλλον ναι, έχουμε φτάσει σε έναν τελικό. Προσωπικά μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα και θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε το Κύπελλο εδώ, το βράδυ του Σαββάτου»

Για το ότι δεν θα υπάρχει κόσμος:

«Είναι καταστροφικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα έπρεπε να είναι μια γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι σίγουρα λυπηρό που δεν θα υπάρχει κόσμος στον τελικό»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button